Ad Code

Ticker

10/recent/ticker-posts

Today 18th November Trivia Quiz Answers

 


Trivia Quiz can be a great way to impassion your brain, idle away the hours, and Dare yourself all at once.  Of course, sometimes Trivia Question completely stump us, because we're completely unknown with the topic or we're just drawing a blank.  We have all the answers available for the Trivia quiz if you need some help!

If you struggle with Trivia Question, there's nothing to be ashamed of!  These Question cover a variety of topics and it is difficult to be an expert in everything.  You'll find that as you play more of these Quiz, you'll become familiar with many of the things that come with it!

A Quiz can have different answers and we have provided Correct the answers we are Knowledgeable of this Question. 

Trivia Quiz Answers 18th November 2022


Q1). Where is this national monument along the Oregon Trail?

Answer  - Nebraska

Q2). Which city is home to the world's largest hotel lobby?

Answer - San Francisco

Q3). Where can you find this ancient Viking settlement?

Answer - Shetland Islands, Scotland

Q4). Where is the town of Paisley, famous for its textile pattern, located?

Answer  - United Kingdom

Q5). Where is this elephant-shaped rock?

Answer  - Iceland

Q6). Where was the old fashioned cocktail invented?

Answer  - Louisville, Kentucky

Q7). Which U.S. state is home to this redwood tree you can drive through?

Answer  - California

Q8). Which U.S. city is home to the sovereign kingdom of Talossa?

Answer - Milwaukee, Wisconsin

Q9). Which U.S. state has boroughs instead of counties?

Answer  - Alaska

Q10). Where can you admire these "painted ladies"?

Answer  - San Francisco, California

Ad Code