Ad Code

Ticker

10/recent/ticker-posts

[Paper 6] New Triva Quiz Question Answers

 


New Most Searchable Unquie Triva Quiz Question, so if Find your Triva Quiz Question Correct Answer. 


Q1. Banana ketchup is a popular condiment in which country?

A) Costa Rica

B) The Philippines

C) New Zealand

D) Singapore

Answer  - The Philippines

▪ Banana ketchup is a popular condiment in The Philippines country.


Q2. The world’s hardest cheese comes from which country?

A) Nepal

B) France

C) Peru

D) Italy

Answer  - Nepal

▪ The world’s hardest cheese comes from Nepal country.


Q3. Where can you find the only county that borders four states?

A) New Mexico

B) Oklahoma

C) Nevada

D) South Dakota

Answer  - Oklahoma

▪ Oklahoma can you find the only county that borders four states.


Q4. Three of the world's 10 largest islands belong to which country?

A) Russia

B) Japan

C) Canada

D) Indonesia

Answer  -  Canada

▪ Three of the world's 10 largest islands belong to Canada country.


Q5. What South American country has Dutch as its official language?

A) Uruguay

B) Peru

C) Guyana

D) Suriname

Answer  - Suriname

▪ Suriname South American country has Dutch as its official language.


Q6. Which U.S. town has a replica of the Eiffel Tower topped with a cowboy hat?

A) Paris, Kentucky

B) Perris, California

C) Paris, Texas

D) Las Vegas, Nevada

Answer  - Paris, Texas

▪ Paris, Texas U.S. town has a replica of the Eiffel Tower topped with a cowboy hat.


Q7. Which city is the self-proclaimed 'Halloween Capital of the World'?

A) Salem, Massachusetts

B) Anoka, Minnesota

C) Sleepy Hollow, New York

D) Los Angeles, California

Answer  - Anoka, Minnesota

▪ Anoka, Minnesota city is the self-proclaimed 'Halloween Capital of the World'.


Q8. What is the lowest-altitude freshwater lake in the world?

A) Lake Baikal

B) Sea of Galilee

C) Lake Malawi

D) Caspian Sea

Answer  - Sea of Galilee

▪ Sea of Galilee is the lowest-altitude freshwater lake in the world.


Q9. Where was the first location of White Castle?

A) Wichita, Kansas

B) Milwaukee, Wisconsin

C) Cheyenne, Wyoming

D) Columbus, Ohio

Answer  - Wichita, Kansas

▪ Wichita, Kansas was the first location of White Castle.


Q10. What African country is surrounded by Senegal on three sides?

A) The Gambia

B) Eswatini

C) Togo

D) Lesotho

Answer  - The Gambia

▪ The Gambia African country is surrounded by Senegal on three sides.

Ad Code