Ad Code

Ticker

10/recent/ticker-posts

Paper 1 - Travel Triva Quiz Question Answer

 


Here is top 10 Travel Triva Quiz Question that help you know Correct Answer. 


Q1. In what state was the world's first designated wilderness area?

A) New Mexico

B) Florida

C) Colorado

D) Washington

Answer - New Mexico

▪ In New Mexico state was the world's first designated wilderness area.


Q2. Where can you visit the Tuskegee Airmen National Historic Site?

A) Florida

B) Michigan

C) Pennsylvania

D) Alabama

Answer  - Alabama

▪ Alabama can you visit the Tuskegee Airmen National Historic Site.


Q3. What building was the world's tallest before Dubai's Burj Khalifa?

A) Taipei 101, Taiwan

B) Lotte World Tower, South Korea

C) One World Trade Center, New York

D) Willis Tower, Illinois

Answer  - Taipei 101, Taiwan

▪ Taipei 101, Taiwan building was the world's tallest before Dubai's Burj Khalifa.


Q4. Where can you discover the flowerpot statues of Flowerpot Island?

A) Japan

B) New Zealand

C) Ontario, Canada

D) North Carolina

Answer  - Ontario, Canada

▪ Ontario, Canada can you discover the flowerpot statues of Flowerpot Island.


Q5. Where is the world's largest ice cream shop?

A) England

B) Iowa

C) California

D) Italy

Answer  - England

▪ England is the world's largest ice cream shop.


Q6. Which is NOT one of the four colors used for passport covers worldwide?

A) Red

B) Blue

C) Green

D) White

Answer  - White

▪ White is NOT one of the four colors used for passport covers worldwide.


Q7. Where did black-and-white cookies originate?

A) New York

B) Austria

C) Massachusetts

D) Scotland

Answer  - New York

▪ New York did black-and-white cookies originate.


Q8. Where did Van Gogh paint his sunflowers?

A) Hudson, New York

B) Rotterdam, The Netherlands

C) Arles, France

D) Cambridge, England

Answer  - Arles, France

▪ Arles, France did Van Gogh paint his sunflowers.


Q9. Where is the world's largest salt flat?

A) California

B) Bolivia

C) Ethiopia

D) Utah

Answer  - Bolivia

▪ Bolivia is the world's largest salt flat.


Q10. Which city is known for the whimsical architecture of architect Antoni Gaudí?

A) Rio de Janeiro, Brazil

B) Barcelona, Spain

C) Venice, Italy

D) Dubrovnik, Croatia

Answer  - Barcelona, Spain

▪ Barcelona, Spain city is known for the whimsical architecture of architect Antoni Gaudí.

Ad Code